Creditcard leningen

Het hebben van een creditcard is natuurlijk enorm handig omdat je hierdoor leningen kunt aangaan die je later kunt betalen. Echter, is het goed om ook rekening te houden met het feit dat je met creditcard leningen ook minder kunt lenen voor een hypotheek. Over het algemeen moet je rekening houden met een vijftal andere lening die je kunt krijgen. Heb jij bijvoorbeeld 10.000 euro aan creditcard leningen openstaan? Dan zul je hierdoor 50.000 euro minder hypotheek kunnen krijgen en dat is natuurlijk erg zonde, maar in welke situaties kun je hiervoor in aanmerking komen. Hieronder hebben we een aantal creditcard leningen opgesomd zodat je weet wat je niet moet doen als je op het punt staat om een woning te kopen.

Het kopen van spullen op je creditcard

Als je een creditcard hebt is het natuurlijk interessant om veel spullen via de creditcard te kopen. De spullen die je dan koopt zullen hierdoor namelijk beschermd worden en dat is natuurlijk erg fijn vooral als je producten uit het buitenland besteld. Om deze reden is het zeker goed, maar het is ook goed om te benoemen dat deze vorm ook wordt gezien als een lening. Een lening zal dus leiden tot een vermindering van de hypotheek en dat is natuurlijk erg zonde. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om dit niet te doen. Wil jij bijvoorbeeld producten kopen en kun je ook gebruik maken van afterpay? Dan is het zeker aan te raden om deze type betaling te kiezen. Hierdoor voorkom je dat je een creditcard lening krijgt daarnaast heeft het aangaan van een afterpay geen gevolgen voor je hypotheek.

Het stopzetten van de creditcard

Als je merkt dat je veel gebruik maakt van de creditcard is het vanzelfsprekend dat je hier niet direct afscheid van kunt nemen. Om deze reden is het goed om direct je creditcard op stop te zetten. Hiervoor zul je merken dat het een stuk makkelijker is en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Niets is namelijk zo vervelend als het komen te staan voor verrassingen. Ben jij benieuwd wat voor impact en verhalen er zijn omtrent creditcard verhalen? Neem dan direct contact met ons op! Daarnaast is het ook nog mogelijk om online te kijken naar de mogelijkheden voor informatie op het gebied van creditcard lening. Hierdoor krijg je direct inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en dat is wel zo prettig!

MEER TE WETEN KOMEN

terugbetalen?

Zakelijke leningen

onderpand