Zakelijke leningen

Heb jij een zaak en wil jij een hypotheek aanvragen? Dan is het zeker goed dat je deze pagina leest. We zullen op deze pagina namelijk kort stilstaan bij de verschillende punten waar je rekening mee moet houden als je een zaak hebt inclusief zakelijke leningen. Hierdoor krijg je direct inzichtelijk wat de impact is en wat je het beste kunt doen als je hiermee in aanmerking komt. Mocht jij merken dat dit impact heeft op jouw hypotheek? Dan is het ook aan te raden om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je graag bij het informeren zodat je zeker weet dat je tijdens het aanvragen van een hypotheek niet voor verrassingen komt te staan. Het aanvragen van een hypotheek is een complex proces en om deze reden is het goed om ons op tijd in te schakelen zodat je stress kunt voorkomen.

Je kunt minder lenen

Als je een eenmanszaak of een vereniging onder firma hebt, dan worden zakelijke leningen gezien als een schuld die impact hebben op je schuld. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het goed om dit in je achterhoofd te houden. Over het algemeen is het van groot belang dat de onderneming die je hebt geen negatief ondernemingsvermogen heeft. Als je onderneming namelijk een negatief ondernemingsvermogen heeft zul je merken dat het negatieve bedrag als schuld wordt opgenomen waardoor je minder kunt lenen voor je hypotheek. Om deze reden is het goed om hierover altijd met je financieel adviseur over te praten. Hierdoor weet je zeker dat je tijdens het gesprek niet voor verrassingen komt te staan end at is natuurlijk wel zo prettig.

Zakelijk? Informeer altijd je adviseur

Als je een hypotheek gaat aanvragen en je hebt een zakelijk component is het altijd goed om hierover in gesprek te gaan met een adviseur. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens een hypotheekaanvraag en dat is natuurlijk van groot belang. Hierbij is het wel goed om te kijken welke stukken je allemaal nodig hebt. Om deze reden is het goed om hier op voorhand goed te kijken naar de spullen die je nodig hebt. Op basis hiervan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om dit op te vragen bij je accountant of boekhouder. Hierdoor weet je zeker dat je snel door het proces kan gaan.

MEER TE WETEN KOMEN

terugbetalen?

leningen

onderpand