Welke beroepsgroepen schakelen regelmatig een incassoadvocaat in?

Het is natuurlijk mogelijk voor iedereen met een eigen bedrijf om een Incasso bedrijf in te schakelen als je problemen hebt met debiteuren die niet willen betalen. Al heb je ook zaken waarbij het gaat om grotere bedragen en in dit soort situaties kan het zijn dat er om zwaardere middelen gevraagd kan worden. In dit geval ben je misschien op zoek naar een incassobureau dat op no cure no pay basis werkt. Bezoek deze website voor meer informatie over no cure no pay incasso. In dit artikel gaan we daar dieper op in welke beroepsgroepen dit voornamelijk zijn. 

Vastgoed

Als je werkt in vastgoed dan werk je met grote bedragen. In dit vak worden veel verschillende diensten aangeboden waarbij het kan gaan om duizenden euro’s. Dit zie je al terug in verhuur en verkoop, maar dit komt ook terug in een stuk beleggingen. We kunnen kortom stellen dat er veel geld omgaat in deze branche. Dit wil je dan zo veilig mogelijk stellen. Mocht het zo zijn dat je te maken krijgt met iemand die niet betaald dan wil je dit goed afgehandeld hebben en is een goed, ervaren Incasso bedrijf of Incassobureau voor de groothandel noodzakelijk.

Accountants

Als betrokken accountant ben je zelf vooral druk in de weer met bijhouden van de administratie van je klanten. Daarbij gaat het ook om gevoelige informatie van een klanten waarbij er veel juridische kwesties aan de pas komen. In het geval van een klant die niet betaald is het fijn om dit met een advocaat bij een Incasso bedrijf of Incassobureau voor de groothandel samen zo goed mogelijk af te handelen. 

Medisch en zorg

Als laatste zijn er ook vooral medische bedrijven en bedrijven in de zorg zoals tandartsen die de hulp van een incasso advocaat inschakelen. Elk mens heeft natuurlijk recht op een basisverzekering in Nederland en als je in een situatie komt waarbij iemand niet betaald kom je natuurlijk ook in contact met diens zorgverzekering waarbij het fijn is om dit door te nemen met iemand met een juridische achtergrond.